Friday, 6 April 2012

Senarai eBidding dan Sebut Harga Baru


Cepat daftarkan syarikat anda dengan Kementerian Kewangan untuk mendapatkan kerja-kerja terkini dengan Kerajaan Malaysia. Untuk berdaftar dengan Kementerian Kewangan sila ke Perkhidmatan Pendaftaran Kontraktor.

Berikut adalah senarai kerja-kerja baru yang ditawarkan oleh Kerajaan Malaysia yang ditawarkan pada hari ini 6 April, 2012:

eBidding

PEROLEHAN BAGI MEMBEKAL DAN MENGHANTAR PELBAGAI JENIS KERTAS UNTUK JABATAN KETUA PENGARAH TANAH DAN GALIAN (PERSEKUTUAN), KEMENTERIAN SUMBER ASLI DAN ALAM SEKITAR

MEMBUAT, MEMBEKAL, MENGHANTAR BAHAN-BAHAN PROMOSI UNTUK TAHUN SAINS DAN GERAKAN INOVASI NASIONAL 2012 BAGI KEMENTERIAN SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI (MOSTI)

MEMBEKAL SEPULUH (10) UNIT PERALATAN CABLE DETECTOR UNTUK PEMETAAN UTILITI BESERTA PERKAKASAN

Membekal, Menghantar, Memasang Dan Mentauliah Peralatan Elektrik Untuk Tabika Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) Bagi Tahun 2012

PEMBEKALAN PELBAGAI JENIS TONER UNTUK MESIN PENCETAK DAN MESIN FAKS UNTUK KEMENTERIAN KEMAJUAN LUAR BANDAR DAN WILAYAH

PEROLEHAN MEMBANGUN, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH CONTENT COMPUTER BASED TRAINING (CBT)

PEROLEHAN MEMBEKAL, MENGHANTAR,MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH KOMPUTER RIBA DAN PENCETAK

MEMBEKAL 30 UNIT PERALATAN HANDHELD GPS BERSERTA AKSESORI
Senarai Sebut Harga

Pembekalan Berthing Rope 16mm, 24mm, 28mm dan 48mm Kepada Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia, Jabatan Perdana Menteri

PERKHIDMATAN MENCUCI BANGGUNAN KOMPLEKS IMIGRESEN (ICQS) BUKIT BERAPIT, PENGKALAN HULU, PERAK.SEBUTHARGA INI TERBUKA KEPADA PEMBEKAL YANG BERPUSAT (BERDAFTAR) DI NEGERI PERAK SAHAJA.KEHADIRAN PEMBEKAL KE SESI TAKLIMAT DAN LAWATAN TAPAK ADALAH DI WAJIBKAN.

SEBUTHARGA PERKHIDMATAN MEMBERSIH KAWASAN DAN MENYELENGGARA LANDSKAP KOMP IMIGRESEN (ICQS) B.BERAPIT P.HULU. SEBUTHARGA INI ADALAH TERBUKA KEPADA PEMBEKAL YANG BERPUSAT DAN BERDAFTAR DI NEGERI PERAK SAHAJA. KEHADIRAN PEMBEKAL UNTUK SESI TAKLIMAT DAN LAWATAN TAPAK ADALAH DI WAJIBKAN.

SEBUTHARGA PERKHIDMATAN MEMBERSIH KAWASAN & MENYELENGGARA LANDSKAP KUATERS IMIGRESEN AIR PANAS, PENGKALAN HULU, PERAK. SEBUTHARGA INI ADALAH TERBUKA KEPADA PEMBEKAL YANG BERPUSAT DAN BERDAFTAR DI NEGERI PERAK SAHAJA. KEHADIRAN PEMBEKAL UNTUK SESI TAKLIMAT DAN LAWATAN TAPAK ADALAH DI WAJIBKAN.

PEMBEKALAN DAN PENGIRIMAN PINGAT-PINGAT UNTUK JABATAN PENJARA MALAYSIA.

PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN DAN PENCUCIAN BANGUNAN SELAMA DUA (2) TAHUN DI PUSTAKA PERKHIDMATAN AWAM, ARKIB NEGARA MALAYSIA, JALAN CENDERAWASIH, 50480 KUALA LUMPUR. (KEHADIRAN KE LAWATAN TAPAK DIWAJIBKAN)

Perkhidmatan Membersih , Mencuci dan Mewangi Bangunan di ILP Kangar dan terbuka kepada pembekal negeri Perlis sahaja.

MEMBEKAL DAN MENGHANTAR EPOLET, KOLAR DOT DAN SUMMER CAP UNTUK ANGGOTA PENGUATKUASA JABATAN PENGANGKUTAN JALAN MALAYSIA BAGI TAHUN 2012

Daftar segera untuk mendapatkan kerja-kerja yang akan ditawarkan oleh Kerajaan Malaysia. Untuk berdaftar dengan Kementerian Kewangan sila ke Perkhidmatan Pendaftaran Kontraktor.No comments: