Tuesday, 3 April 2012

Sebut harga dan tender Kerajaan Malaysia terbaru

Sebut harga dan tander Kerajaan Malaysia terbaru;

Yang baru keluar untuk hari ini 5 April, 2012:

PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN TANPA SENJATA (24 JAM) DI INSTITUT PENDIDIKAN GURU KAMPUS KENT, TUARAN, SABAH BAGI TEMPOH 1 JUN 2012 HINGGA 31 DISEMBER 2012 ( TUJUH (7) BULAN ) . TAKLIMAT DAN LAWATAN TAPAK ADALAH DIWAJIBKAN. SILA BAWA SALINAN SIJIL PENDAFTARAN KEMENTERIAN KEWANGAN DAN COP SYARIKAT SEMASA TAKLIMAT TERSEBUT.
Dikemaskini pada 05/04/2012, 13:13 PM

SEBUTHARGA KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN BILIK MESYUARAT DI BLOK PENTADBIRAN BTPN JOHOR 2012 (***KEHADIRAN TAKLIMAT DAN LAWATAN TAPAK ADALAH DIWAJIBKAN UNTUK MENYERTAI SEBUTHARGA INI. TERBUKA HANYA PADA PEMBEKAL YANG BERDAFTAR DI DAERAH JOHOR BAHRU SAHAJA***)

PERKHIDMATAN MENYEWA, MEMBEKAL, MENGHANTAR DAN MENYELENGGARA MESIN FOTOSTAT UNTUK PTSB UNTUK PEMBEKAL DI KAWASAN KEDAH DAN PULAU PINANG

SEBUTHARGA MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJILARI DAN MENTAULIAH MESIN CNC BAGI KURSUS MODULAR TEKNOLOGI PEMBUATAN BERSEPADU DI KOLEJ KOMUNITI TAIPING, KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI

PERKHIDMATAN MENCUCI DAN MEMBERSIH BANGUNAN DAN KAWASAN KOLEJ KOMUNITI BAYAN BARU (BANGUNAN SEBERANG JAYA) PULAU PINANG *KEUTAMAAN DIBERI KEPADA PEMBEKAL BERDAFTAR DI PULAU PINANG*

PERKHIDMATAN PEMBEKALAN MAKANAN BERMASAK KEPADA PUSAT LATIHAN PEGAWAI PENJARA TAIPING, PERAK.

MEREKABENTUK, MEMBEKAL DAN MEMASANG STRUKTUR PERSEKITARAN UNTUK PROGRAM FAMILY INNOVATIONS MOVEMENT UNTUK PUSAT SAINS NEGARA, KUALA LUMPUR

SEBUTHARGA PEMBEKALAN ALAT GANTI TOLOK PASANG SURUT SISTEM AMARAN AWAL TSUNAMI NASIONAL MALAYSIA, JABATAN METEOROLOGI MALAYSIA, KEMENTERIAN SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI

SEBUTHARGA UNTUK BEKALAN ALAT GANTI SISTEM SIREN DAN KAMERA PANTAI SISTEM AMARAN AWAL TSUNAMI NASIONAL MALAYSIA

PENYENGGARAAN KOMPREHENSIF FIRE ALARM SYSTEM

MEMBEKAL DAN MENGHANTAR BAKUL MAKANAN BAGI PROGRAM MENINGKATKAN KUALITI HIDUP MASYARAKAT ORANG ASLI NEGERI KELANTAN

MEMBEKAL DAN MENGHANTAR TERMASUK MENAIK DAN MENURUN SERTA MENYUSUN ANAK BENIH GETAH CANTUMAN MATA TUNAS BERPOLIBEG DUA PUSARAN DAUN KERAS (SULAMAN) SEBANYAK 33,900 POLIBEG KE LOKASI-LOKASI PROGRAM MENINGKATKAN KUALITI HIDUP ORANG ASLI (BANTUAN INPUT PERTANIAN) BAGI DAERAH GUA MUSANG, KELANTAN.
1. PERKHIDMATAN MEMBEKAL PERALATAN DAN PERKAKASAN ICT UNTUK PROJEK SRI (ISL) : MENAIKTARAF KEPERLUAN ICT BAGI PENSIJILAN HALAL FARMASEUTIKAL (JAKIM/B/1/2012)


2. SEBUT HARGA SPRM 01/2012 UNTUK MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG, MENTAULIAH, MENGUJI, MENYEDIAKAN LATIHAN DAN MENYENGGARA (DALAM TEMPOH JAMINAN) SISTEM PENYAMAN UDARA BERTEKNOLOGI HIJAU DI PUSAT DATA, IBU PEJABAT SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA (SPRM), PUTRAJAYA


3. SEBUT HARGA SPRM 03/2012 UNTUK PERKHIDMATAN PENERBITAN DAN PEMBEKALAN BUKU LAPORAN TAHUNAN 2011 SPRM


4. SEBUT HARGA SPRM 02/2012 UNTUK MEMBEKAL, MEMPERBAHARUI DAN MENYENGGARA (DALAM TEMPOH JAMINAN) LESEN PERALATAN KESELAMATAN RANGKAIAN ICT DI IBU PEJABAT SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA (SPRM), PUTRAJAYA


5. PERKHIDMATAN UPAH MENJAHIT BAJU PEGAWAI BOMBA CELORENG UNTUK PEGAWAI-PEGAWAI BOMBA GRED KB17 HINGGA KB26 BAGI JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA NEGERI KEDAH


6. PERKHIDMATAN MEMBEKAL TONER KEPADA AKADEMI BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA, WAKAF TAPAI,MARANG, TERENGGANU.

7. PERKHIDMATAN MENJAHIT PAKAIAN UNIFORM BIRU UNTUK PEGAWAI BOMBA DAN PELATIH BOMBA DI AKADEMI BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA WAKAF TAPAI, MARANG, TERENGGANU.

8. PERKHIDMATAN MENJAHIT PAKAIAN CELORENG (FLAME RETARDANTCAMOUFLAGE UNIFORM LONG SLEEVE SHIRT&TROUSERS) UNTUK PEGAWAI BOMBA DAN PELATIH BOMBA DI AKADEMI BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA, WAKAF TAPAI, MARANG, TERENGGANU.

9. SEBUT HARGA BAGI PERKHIDMATAN PEMBAHARUAN ORACLE PREMIER SUPPORT UNTUK 15 JABATAN PELAJARAN NEGERI (JPN), KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA (BPM1/2012)

Dan banyak lagi....

Anda berminat untuk menyertainya? Tapi tidak tahu bagaimana caranya. Jangan risau, jangan bimbang. Saya Mohd Zaki Abdullah atau lebih dikenali sebagai Abe Key dari Kota Bharu, Kelantan boleh membantu anda untuk proses-proses mendapatkan kerja-kerja yang ditawarkan oleh Kerajaan Malaysia itu tadi. Saya menyediakan Perkhidmatan untuk mengisi borang Sebut Harga dan Tender secara online.

Apa yang diperlukan?

Pertama: Anda MESTI berdaftar dengan Kementerian Kewangan melalui unit ePerolehan. Untuk berdaftar sila ke Daftar Syarikat.

Kedua: Anda MESTI mempunyai eCat

Ketiga: Anda MESTI mempunyai SMART CARD / Token USB ePerolehan.Hubungi saya di talian 019 - 3766716 atau email di mzakiab [@] yahoo.com untuk maklumat lanjut dan dapatkan harga perkhidmatan yang istimewa daripada saya.

Sila penuhkan borang ini untuk Permohonan Pendaftaran. Lain-lain maklumat dan dokumen sokongan akan saya maklumkan kepada anda sebaik sahaja data di masukkan didalam sistem eperolehan MOF.

SILA HUBUNGI SAYA MELALUI EMAIL ATAU H/P, SELEPAS MENGISI BORANG TERSEBUT, UNTUK MENDAPAT TINDAK BALAS SEGERA DARI SAYA.


No comments: